Prisjakt

olsenlid

Ble med 2012-01-15
3
Bidrag
6
Nyttige stemmer
It-Store
Dårlig
(34)
o
olsenlid
3 anmeldelser
Forferdelig3 år siden

Useriøs virksomhet. Ikke kjøp noe herifra. Sannsynligvis snart konkurs, og da blir det mye vanskeligere å følge opp ev. fremtidige reklamasjoner.

Dustin Home
Utmerket
(500+)
o
olsenlid
3 anmeldelser
UtmerketEndret 8 år siden

Bestilte deler til en hel media-PC. Da alt var skrudd sammen og jeg startet maskinen merke jeg en distraherende ulyd fra Noctua-viften i front. Sender en mail til Dustin og forklarer problemet, og de sender meg en ny, kostnadsfritt. Enklere og bedre blir det ikke. Har tidligere fått DoA harddisk, hvor jeg også har fått tilsendt ny uten å måtte sende den ødelagte tilbake. Strålende service. Anbefales!

Deal
Utmerket
(280)
o
olsenlid
3 anmeldelser
ForferdeligEndret 9 år siden

Jeg fikk problemer med mitt hovedkort (Intel DQ77KB) etter ca. ett års bruk i pfSense server. Reklamerte til deal, og fikk beskjed om å ta kontakt med deres tredjepartsreperatør, BitFix AS i Trondheim. Fikk svar etter to-tre uker at hovedkortet ikke lot seg reparere og nytt ikke gikk å skaffe. Problemet oppstod når jeg ønsket nytt hovedkort (omlevert), men da dette hovedkortet kostet 400kr mer enn mitt opprinnelige hovedkort gikk de ikke med på å levere dette (Asus Q87T). Etter at dette gikk hele veien til Forbrukerrådet, som ga meg medhold, har jeg gjort dekningskjøp og erstatningskjøp i andre netbutikker. Aldri mer Webhandelen AS som oppererer flere nettbutikker under forskjellige navn, herunder Deal.no og Amentio.