Prisjakt

ebayer

Ble med 2011-10-01
6
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Hekta På Tur
Utmerket
(128)
e
ebayer
6 anmeldelser
UtmerketEndret 9 år siden

Jeg handler en del turutstyr på nett og kjøper stort sett det jeg skal ha der det er billigst, med enkelte unntak. Hektapåtur virker til å satse på kvalitets- og spesialprodukter heller enn et enormt sortiment med varierende kvalitet, slik som enkelte av de større butikkene gjør (xxl, outnorth). Nettsiden er ren og pen. Jeg kjøpte en dunjakke og en shorts som var på tilbud, fikk raskt mail om at shortsen var utsolgt, pengene kom tilbake og pakken ble sendt sporenstreks. Da jeg fikk pakken og åpnet den fant jeg en litt dyrere versjon av jakken enn hva jeg trodde jeg hadde bestilt (med hette) og en "hals" i polyester i matchende farge som jakken som det står hektapåtur på. Slikt liker vi! 10/10, her håper jeg å kunne handle igjen, neste gang jeg trenger noe turutstyr.

Ricoh-Pentax GR
Full Star 1
4.7
(3)
e
ebayer
6 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Endret 10 år siden

Dette er et perfekt kamera for fotografer som vet hva de driver med, og som klarer seg med brennvidde tilsvarende 28mm. Utformingen er bunnsolid og så enkel som den kan være. Menyene er gode, og knappenes funksjon kan modifiseres i veldig stor grad. Grepet er godt selv om det er lite. Skjermen er god i bruk. Bildene er knivskarpe, men fargene er noe annerledes enn det jeg er vant med fra Canon 6D. Blitsen synkroniser på lynraske lukkerhastigheter pga sentrallukker. Vekten er veldig lav i forhold til bildebrikkestørrelsen (Fuji X100 er nesten dobbelt så tungt). Perfekt til hverdagsfotografering, turbruk (husk vanntett pose), gatefoto og reisefoto. Liker også at det har innebygget ND filter, at lukkeren er helt stille og at den har "automatisk objektivdeksel".

Haglöfs LIM 50 (183cm)
Full Star 1
5
(1)
e
ebayer
6 anmeldelser
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Endret 10 år siden

Brukte denne en natt på høyfjellet i telt, fordi jeg var desperat etter å spare vekt. På dagtid var det varmerekord så det kan vel ha vært +13 grader om natten (obs: jeg målte ikke, kan ha vært både varmere og kaldere), som også er komforttemperaturen for denne posen. Jeg lå da med en tynn polyesterlongs, ullsokker, langarmet polyesterskjorte, en syltynn fleecejakke, tynn lue og hals, og jeg våknet likevel et par ganger av at jeg var småkald. Jeg er en mann med gjennomsnittlig fysikk, 85 kg tung. Liggeunderlaget jeg lå på hadde R-verdi 3,10, type Synmat UL fra Exped. Det gikk altså helt fint, men dette er altså en innendørspose og er ikke ment for utendørsbruk i Norge, spør du meg. Fordi kvaliteten virker god, fordi designet er rent og enkelt og fordi posen er ekstremt kompakt og lett når den er pakket ser jeg likevel ingen grunn til ikke å gi 10/10. Til hyttebruk er den nok helt perfekt. Kanskje også som del av et større og veldig gjennomtenkt sovesystem (med dyne + + ). Jeg betalte 800 kr på XXL for posen.

Outnorth
Utmerket
(422)
e
ebayer
6 anmeldelser
UtmerketEndret 10 år siden

Fantastisk bra service fra denne butikken! De har hjulpet meg med mine ordre på en slik grundig og vennlig måte at det for meg som nordmann er helt uvant og utrolig forfriskende. Kommer nok til å handle det meste av mitt turutstyr herfra. De holder forøvrig også sin prisgaranti. Ett ekstra pluss i min bok i alle fall er at de bruker Tollpost Mypack i stedet for Posten, hvillket for min del tilsier dobbelt så rask leveringstid.

Brandosa
e
ebayer
6 anmeldelser
ForferdeligEndret 13 år siden

Denne butikken har stort utvalg og lave priser, men de brukte 8 dager på å sende meg pakken. Dette til tross for at de gikk inn veldig raskt på posten.no og registrerte sendingen slik at det stod "Ingen sending mottatt, kun melding" på pakkesporingen. At pakken blir liggende over en uke på utkjøringslageret før det skjer noe er rett og slett synonymt med en bedrift som ikke har livets rett i dagens marked. Ikke svarer de på henvendelser heller, derav 1 heller enn 2 stjerner.