Prisjakt

Borgvar

Ble med 2014-03-24
5
Bidrag
0
Nyttige stemmer
CDON
Utmerket
(500+)
B
Borgvar
5 anmeldelser
Utmerket17 dager siden

Fant varen via ett googlesøk da det er en sjelden vare. Varen er levert av en ekstern partner jeg aldri ville funnet uten dette samarbeidet. Så det er en bra løsning for forbrukere.

Komplett
Utmerket
(500+)
B
Borgvar
5 anmeldelser
Utmerket4 år siden

Komplett er den eneste butikken som jeg aldri har hatt problemer med support hos. Siste eksempel var ett par veldig dyre øreplugger som jeg har måttet bytte ut 2 ganger pga feil. Hvis man forklarer problemet godt så er det aldri spørsmål eller diskusjoner hos Komplett, de bare fikser problemet. Slik support er gull verdt.

CoolShop
Utmerket
(500+)
B
Borgvar
5 anmeldelser
Utmerket4 år siden

Coolshop har alltid tilbud på ett eller annet man er ute etter, varen er alltid på lager og leveres raskt.

CoolShop
Utmerket
(500+)
B
Borgvar
5 anmeldelser
UtmerketEndret 7 år siden

Har handlet bøttevis av spill fra Coolshop over de siste åra og har utelukkende positive erfaringer med denne butikken. Så lenge man bruker øya og ikke klikker på "brukt" hvis man ville ha ny vare så kan jeg ikke skjønne at noen kan bli mugne av å handle hos de. For ja, de selger både nytt og brukt, samt at de bruker eksterne partnere på spill/ting de ikke klarer skaffe selv. Jeg har hatt en ordre som jeg måtte ha hjelp av kundeservice for å løse, og den løste de momentant på beste måte. Anbefaler Coolshop på det varmeste på spill.

Dustin Home
Utmerket
(500+)
B
Borgvar
5 anmeldelser
ForferdeligEndret 10 år siden

Har hatt ekstremt dårlig erfaring med reparasjoner hos Dustin. Den første saken gjaldt en Intel SSD som måtte returneres til Nederland. Her fikk jeg ingen hjelp av Dustin overhodet. Alt av tollbehandling, frakt og bestilling måtte jeg besørge selv. Den andre saken var en Samsung TV som røyk etter 2mnd. Her benytter Dustin Infocare som servicepartner, men de kommuniserer overhodet ikke sammen i det hele tatt. Hele reparasjonen tok 2 mnd og 1 uke. Jeg ble truet med å måtte betale hele fakturaen selv fra Infocare siden Dustin driver med piratimport av Samsung og følgelig gjelder ikke Samsungs garantier i Norge. Jeg har aldri opplevd mer uproff behandling på en reparasjon enn denne saken. På levering av nye varer så har jeg aldri hatt problemer, men siden Dustin ikke klarer å håndtere reparasjoner så blir de tuklete og forholde seg til.

Dustin Home
Utmerket
(500+)
B
Borgvar
5 anmeldelser
OKEndret 10 år siden

Alt er litt under par hos Dustin. Det eneste jeg egentlig liker er kampanjene selv om det er løsningen jeg da liker, ikke prisene for de er oftest stusselige.