Prisjakt
Harddisk.no
  • Best på kunnskap
  • Klikk og hent / frakt i post
  • Lokale butikker i Bergen

Bli den første til å skrive en anmeldelse!

Hva synes du om Harddisk.no?

Vurderinger som er eldre enn ett år tas ikke med i gjennomsnittsvurderingen.
Gjestebruker
OKEndret 7 år siden

Kjøpte en cpu-kjøler hos de. Men fant ut at jeg manglet en del på hovedkortet siden jeg kjøpte det brukt. Ble da anbefalt en annen kjøler da denne delen var inkludert i den kjøleren. Men fikk bare igjen 70% av verdien på den kjøleren jeg byttet inn. Den hadde fått en liten flekk kjølepasta på seg. De forklarte at de gjorde dette kun på prosessorer og kjølere grunnet kjølepasta. Jeg spurte ikke om dette også gjaldt den threadripperen til 11500,- som stod bak han. Føler jeg får god hjelp av personalet som jobber der. Men synes retningslinjene de må forholde seg til, ihvertfall i dette tilfellet, kan virke lite servicerettede.

Gjestebruker
OKEndret 9 år siden

Det positive med harddisk.no er at de har fysiske butikker med helt grei kundeservice. Det negative og det som trekker 5 stjerner er prisene, som på alle varer er 25-100% dyrere enn andre databutikker.

Gjestebruker
UtmerketEndret 9 år siden

Har kjøåt en del deler fra harddisk.no nå, alltid god kundeservice, alltid gode priser, alltid bra leverings tid men finner ikke noe galt :)

Gjestebruker
UtmerketEndret 10 år siden

Når eg handlet pc hos Harddisk.no, så ble eg møtt med god kundeservice, kunskap, gode priser og god leveringstid igjennom posten. Toppel opp og full rate fra meg. -Bongoman

M
Marius Ellingsen
1 anmeldelse
UtmerketEndret 10 år siden

Var inne i deres butikk på Laksevåg for hjelp til en NAS, de hadde meget god produkt forståelse og servicen var meget bra. Kommer til å handle der neste gang og anbefaler de på det sterkeste.

Gjestebruker
ForferdeligEndret 10 år siden

Kjøpte en Ipad 4-generasjon fra Harddisk.no, fordi prisen var tiltalende. Forhåndsbetalte, og fikk i bekreftelsesmeldingen opp at de ikke hadde den på lager. Ringte så til support, og de sa at de ikke fikk informasjonen, og jeg fikk beskjed om at de skulle sende meg epost/ringe meg opp igjen når de fikk undersøkt. Jeg fikk ingen svar, og da jeg ringte tredje gangen, fikk jeg opplyst at dette var en vare som var gått ut av varesortementet. Da jeg hadde allerede betalt for ipaden, var jeg interessert i hva de kunne tilby som erstatning. En ipad air, med samme konfigurasjoner kunne jeg få til ordinær pris. Jeg bestemte meg for at det kunne gå, men da jeg sjekket med andre leverandører, var det klart at de lå omtrent femhundre kroner over i pris i forhold til sine konkurenter. Etter mye frem og tilbake på mail, ble jeg nå så frustrert og lei at jeg kansellerte hele ordren. Dårlig service, harddisk.no.

Gjestebruker
ForferdeligEndret 11 år siden

Bestilte CORSAIR DDR3 8GB 2000Mhz CORSAIR XMS3 fordi dem hadde driti seg ut på prisen på nettsiden. Fikk da kjapt mail dagen etterpå om disse fikk jeg ikke til 119,- Tilbudet jeg fikk i samme mail var at jeg kunne få disse for 999,- , noe som er rein svindel av hva dagens priser angår. Gjør opp deres egen mening...

Om butikken

Harddisk.no

Prisene vises i NOK på butikkens side.

Betalingsalternativer

KlarnaVippsVisa
  • Avbetaling
  • Direkte betaling
  • Faktura
  • Forskuddsbetaling
  • Kortbetaling
  • Betaling via telefonregning
  • Bitcoin
  • Postoppkrav
  • SMS-betaling

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

Tilbud telefonstøtte. Se butikkens hjemmeside for ytterligere informasjon.

Tilbyr installasjonshjelp på stedet. Se butikkens hjemmeside for informasjon og eventuelle lokale begrensninger.

webshop.harddisk.no

Informasjon om selskapet

Fullstendig firmanavn: HARDDISK DATAPARTNER AS

Organisasjonsnummer: 892700362