Prisjakt
Annonse
  • Zoovillage

  • no

Bli den første til å skrive en anmeldelse!

Hva synes du om Zoovillage?

Vurderinger som er eldre enn ett år tas ikke med i gjennomsnittsvurderingen.
Gjestebruker
Braett år siden

Bestilte en ryggsekk til en hyggelig pris. Fikk pakken samme uke

Gjestebruker
Forferdeligett år siden

Dårlig nettside, kommer ikke opp det man har søkt.

Gjestebruker
Forferdelig2 år siden

Kjøpte noen fine skjorter til god pris, men en av merkene hadde sømmer som gikk opp. Resten var av god kvalitet. Sentralt er at de tar ikke reklamasjon seriøst og viser til svensk rett. Styr unna med mindre du kjøper et merke du vet har god kvalitet.

M
MaFuMo
1 anmeldelse
Utmerket5 år siden

Tok sjansen på tross av lunkne anmeldelser. Svært positivt overrasket; svært god pris og superrask levering. Bestilte på mandag, levert hjem på onsdag.

70pcnth2o
7 anmeldelser
Forferdelig5 år siden

Kan ikke si jeg er fornøyd. Må bestille opphenting av UPS bla bla bla. Har tatt fire dager å få svar fra kundeservice. Jeg pleier å bestille litt flere ting enn jeg skal beholde, for å finne rett størrelse etc. men hos disse er det bare pes, så kommer ikke til å bruke dem igjen. Bedre å bruke Zalando eller Boozt etc, der alt er enkelt og greit.

Gjestebruker
ForferdeligEndret 7 år siden

STYR UNNA...Denne nettbutikken er useriøs. Absolutt null kundeservice. Bare automatiserte svar. Kjøpte en kostbar Replay Jeans. Dessverre var denne buksen full av feil. Masse løse tråder, ekstra tøystykke i gylfen innvending, knappen var feilmontert slik at en skarp kant på baksiden kuttet opp stoffet og knappen kan løsne når tid som helst.... Dette er feilvare, B-vare eller piratkopiert, og som selges til full pris. For meg fremstår denne nettbutikken som en svindelbedrift....Skal klage til Mastercard, Forbruker Europa.....Har lest i enkelte "reviews" at dersom man returnerer varen så får man aldri refundert beløpet...Så folkens, styr unna : ZOOVILLAGE:COM.....Bruk heller Stylepit eller Care of Carl, det er ordentlige butikker som man kan stole på....

k
kjersti
4 anmeldelser
UtmerketEndret 8 år siden

Kjempefornøyd! Bestilte jakke på onsdag kveld til markedets beste pris, og fikk den levert på jobb fredag morgen.

Gjestebruker
BraEndret 10 år siden

Bestilte bukse onsdag morgen, ble levert på døren fredag morgen. Veldig fornøyd med kundeservice, kommunikasjon og UPS. De ringte før pakken ble levert og det var ikke noe problem å legge den i postkassen da jeg ikke var hjemme. Bra priser og ikke noe tull ved første bestilling. Håper de er like bra neste gang :-)

Om butikken

Prisene vises i NOK på butikkens side.

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

Tilbud telefonstøtte. Se butikkens hjemmeside for ytterligere informasjon.

Informasjon om selskapet

Fullstendig firmanavn: Zoovillage AB

Organisasjonsnummer: 991163778