Prisjakt
  • MyTrendyPhone

    (62)

  • no
1.3Dårlig
5 anmeldelser
Vurderinger som er eldre enn ett år tas ikke med i gjennomsnittsvurderingen.
C
Christina
1 anmeldelse
Forferdelig11 dager siden

Avslått reklamasjon på vanvittig dårlig grunnlag. Kommer aldri til å handle her.

Gjestebruker
ForferdeligEndret 7 måneder siden

MTP hevder pakke ble sendt som brev uten sporing med PostNord for en uke siden. Postnord sier at en slik tjeneste ikke finnes, og at pakken derfor ikke kan være i systemet. Kontaktskjemaet går rett i error 500, og kundetelefonen kutter uten å ringe. Selv om pakken skulle dukke opp, er totalopplevelse likevel forferdelig.

Gjestebruker
ForferdeligEndret 7 måneder siden

STAY AWAY! It might be cheap compared to others but it does not worth for the stress and poor handling.

Gjestebruker
ForferdeligEndret 10 måneder siden

Svindel! Hold deg unna.

Gjestebruker
ForferdeligEndret 10 måneder siden

SØPPEL. Etter bestilling her får jeg spam og svindelforsøk både på e-post og telefon, som betyr at de sannsynligvis selger kundedata til tredjeparter. STYR UNNA

Gjestebruker
Forferdeligett år siden

Helt håpløst. Bestilte to senior-telefoner. Mottok to BRUKTE telefoner. Når en så henvender seg til disse folka, så er det kun ETT menneske som svarer på mail. Eller svarer, hun leser åpenbart ikke epostene. De kan ikke ordne med retur-frakt, dette må en selv ordne. De roter vekk retur når den ankommer. Alt er ett kaos med denne forhandleren. Etter alt for mange henvendelser forberedes saken innsendt til forbrukerrådet.

Gjestebruker
Forferdeligett år siden

Følger ikke forbrukerkjøpsloven, og kjenner ikke forskjell på reklamasjon og garanti! Unngå denne butikken, elendig service. Kjøpte et mobilbatteri som hadde en fabrikasjonsfeil og feilet etter mindre enn ett års normal bruk. I salgsvilkårene sine sier de at batterier kun har seks måneders garanti. Forbrukerkjøpsloven med reklamasjonsrett på 2 år gjelder derimot selvfølgelig uansett, men selger presterer å komme med følgende utsagn, skriftlig på e-post: "Det som jeg tror at vi skal forklare en gang til er at reklamasjonsretten eksisterer kun innen garantiperioden. Slik som du vet at du kan reklamere en vare med to års garanti innen de to årene og ikke etter det, på samme måte kan du reklamere produktet som har 6 måneder garanti innen de 6 månedene etter bestillingen."

Gjestebruker
Forferdeligett år siden

Man får jo en viss følelse av at dette er litt hummer og kanari allerede når man ser nettsidene. Mye og dårlig/forvirrende info. Etter handel åpnes slusene med alle mulige tilbud og rabatter på e-post - spesielt morsomt er det å få tilbud om 15% rabatt rett etter at man har gjort en bestilling. Reparasjoner viser seg å ikke kunne spores på nettsidene - og ikke tro at de er klare til å begynne å reparere når de har hentet pakken din på posten i Oslo. Neida - da kan det ta opp til to uker før de har fått fraktet tingen din fra sorteringslager til hovedlager - og fram til det er på hovedlageret kan de ikke en gang bekrefte om de har mottatt tingen din. Det hele virker så amatørmessig at det er nesten ikke til å tro at de klarer å holde det gående - men pris er jo viktig for folk og det et det eneste positive jeg har å si om dette firmaet. Aldri mer.

Gjestebruker
Dårligett år siden

Bestilte en billig lydplanke hos MyTrendyPhone i helgen. Fikk på mandagen beskjed om å betale det som manglet, da de hadde priset den feil med noen hundrelapper. Alternativet var å kansellere ordren. Hadde jeg gjort en slik feil overfor mine kunder, hadde jeg enten måttet tatt mellomlegget på min egen kappe, eller i bestefall gitt rabatt som plaster på såret. Ordren ble naturlig nok kansellert.

J
Johnnew Archibald
27 anmeldelser
Forferdelig2 år siden

Bestiller man her blir man spammer på e-mail med søppel og pishing emailer, det er nesten til og tru det var en av de falske Kina butikkene som selger billig søppel med holdningen de har til kundene når det gjelder e-post spam. Og ikke får man avmeldt seg på lista heller.

Om butikken

Prisene vises i NOK på butikkens side.

Betalingsalternativer

PayPal
  • Direkte betaling
  • Kortbetaling
  • Avbetaling
  • Betaling via telefonregning
  • Bitcoin
  • Faktura
  • Forskuddsbetaling
  • Postoppkrav
  • SMS-betaling

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

Tilbud telefonstøtte. Se butikkens hjemmeside for ytterligere informasjon.

Informasjon om selskapet

Fullstendig firmanavn: MTP NORWAY AS

Organisasjonsnummer: 913207270